Mijn favorieten

De Kade - Appartementen


De nieuwste woonwijk van Maassluis aan de Waterweg!


Wij van OPSCHOOR MAKELAAR zijn trots dat wij betrokken zijn bij de ontwikkeling en de verkoop van de nieuwe woonwijk van Maassluis: De Kade.

Aan de oever van de Nieuwe Waterweg zal komende jaren, op het voormalige Conline terrein, een hele nieuwe wijk met circa 600 woningen verrijzen. Deze unieke locatie biedt een grote diversiteit aan woningtypes zoals ruime 2 onder 1 kapwoningen met garage, geschakelde woningen, stoere stadswoningen en luxe appartementen in kleinschalige woongebouwen met uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Iedereen kan hier een woning van zijn keuze vinden. 

Samen met OOMS Schiedam/Vlaardingen zijn wij gestart met de verkoop van: 
 

  • 24 luxe PANORAMA appartementen in Residence Boonersluys, het 1e appartementen gebouw. De appartementen hebben grote balkons op het zuiden met zicht op de Waterweg en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De oppervlaktes variëren van 118 m² tot 134 m². Prijzen vanaf € 448.500,= VON.
 
  • 4 riante PENTHOUSES in hetzelfde gebouw. Deze appartementen hebben oppervlaktes van maar liefst 158 m² en 171 m², 1 of 2 grote balkons op het zuiden met uitzicht op de Waterweg en uiteraard ook een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. 
Prijzen vanaf € 672.000,= VON.