Mijn favorieten

Nieuwbouw

Wij zijn er trots op dat wij, als één van de weinige makelaarskantoren in Maassluis, al jarenlang het vertrouwen krijgen van grote projectontwikkelaars zoals AM, ERA Contour en ABB om hun nieuwbouwprojecten in Maassluis en Maasland te verkopen. Zo hebben wij al veel klanten begeleid bij de aankoop van een nieuwbouwwoning in de projecten “Loofmeesters” en “’t Buitenrijk” in Maassluis en” Schatmeesters” en “Spreeuwenest” in Maasland.
 
Een nieuwbouwwoning biedt een groot aantal voordelen. De woning is nieuw, is van goede kwaliteit en kan direct naar eigen idee en smaak worden ingericht. Het kopen van een nieuwbouwwoning gaat echter anders dan het kopen van een bestaande woning. Meestal is er (nog) geen modelwoning beschikbaar en wordt de woning verkocht vanuit een mooie verkoopbrochure en vanaf een tekening. Ook zaken zoals het aanvragen van een hypotheek, meer- en minderwerk en juridische aspecten in de koop- en aannemingsovereenkomst komen voorbij. Met onze ervaring kunnen wij u hierbij goed  adviseren.


Wilt u meer informatie over onze nieuwbouwprojecten? Bel ons gerust op 010-5939090 of vul het onderstaande contactformulier in. 

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring