Mijn favorieten

Het team

Opschoor Makelaardij heeft een klein, hecht en enthousiast team. De kleinschaligheid maakt dat iedereen op de hoogte is van wat er speelt en u zich als klant gezien voelt. Door de jarenlange samenwerking is er een prettige werksfeer waarin onze klanten zich direct thuis voelen.

Opschoor Makelaar

Rik Opschoor
Rik Opschoor
NVM makelaar en beëdigd taxateur
“Mijn grootste drijfveer is dat onze klanten tevreden zijn over onze zorg en de behaalde resultaten. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen klaar staan”
Carolien Kooiman
Carolien Kooiman
Assistent makelaar
“Ik ben al sinds 2002 als assistent makelaar werkzaam bij Opschoor Makelaardij en doe dat nog steeds met veel enthousiasme. Ik voel me betrokken bij onze klanten en ik vind het belangrijk dat zij met een tevreden en goed gevoel terug kunnen kijken op een geslaagde verkoop”
Maaike Middeldorp
Maaike Middeldorp
Medewerker binnendienst
“Vanaf de oprichting van Opschoor Makelaardij verzorg ik de binnendienst. Ik woon mijn hele leven in Maassluis en ik ben daardoor goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op de woningmarkt. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling en het contact met onze klanten”
Annelies Smit
Annelies Smit
Medewerker binnendienst
“Sinds 2014 werk ik in de binnendienst bij Opschoor Makelaardij. Ik vind het fijn om voor onze klanten een prettig aanspreekpunt te zijn en ze te helpen en ondersteunen bij al hun vragen en wensen”
Josien Opschoor
Josien Opschoor
Management Assistent
‘’Als makelaarsdochter heb ik van jongs af aan al glimpen opgevangen van het makelaarsvak. Daarom vind ik het extra leuk dat ik nu het Opschoor team ondersteun met diverse werkzaamheden binnen en buiten kantoor. De diversiteit van de werkzaamheden en het klantencontact spreekt mij het meeste aan.’’
Floor Pieters
Floor Pieters
Marketing adviseur
‘’Ik ondersteun Opschoor Makelaar op het gebied van Online Marketing. Hierbij kan gedacht worden aan het up-to-date houden van de website, onderhouden van de social media kanalen als Facebook en Instagram en het creëren van creatieve campagnes. Ik vind het altijd weer een feestje om voor Opschoor Makelaar te werken.’’