Mijn favorieten

Taxeer je (nieuwe) woning

Voor een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie kunt u bij Opschoor Makelaar terecht! Een taxatierapport kan voor vele doeleinden nodig zijn. Bijvoorbeeld voor het aanvragen of oversluiten van een hypotheek, voor een verkoop- of aankoopbeslissing of in geval van echtscheiding.

Opschoor Makelaardij staat ingeschreven in het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), het kwaliteitsregister voor taxateurs.

 


Tevens zijn wij aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NWWI keurt rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Voor u de garantie dat u kunt rekenen op een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie die inzicht geeft in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. De meeste geldverstrekkers eisen een gevalideerd NWWI taxatierapport

Voor de NWWI woningtaxatie geldt een tarief van € 575,- incl. BTW en NWWI kosten. Voor een NVM taxatierapport (een volledig rapport echter niet door NWWI gevalideerd) geldt een tarief van € 475,- incl. BTW.

Wilt u meer informatie over de taxatie van een woning? Bel ons gerust of vul het contactformulier in op de contactpagina.