Mijn favorieten

Over onsHistorie
Opschoor Makelaardij is sinds 2000 gevestigd in haar mooie pand aan de Zuidvliet 4 in Maassluis. Daarvoor was oprichter en eigenaar Rik Opschoor, zelf woonachtig in Maassluis, jarenlang werkzaam als makelaar in Rotterdam. Werken in je eigen stad geeft echter meer betrokkenheid en meer kennis over wat er leeft onder de mensen. Dit deed hem besluiten om in Maassluis zijn eigen NVM makelaarskantoor te beginnen. Door een vakkundige en persoonlijke aanpak is Opschoor Makelaardij uitgegroeid tot één van de grotere makelaarskantoren in Maassluis en een stabiele factor op de woningmarkt in Maassluis en Maasland.
 
Het team
Opschoor Makelaardij heeft een klein, hecht en enthousiast team. De kleinschaligheid maakt dat iedereen op de hoogte is van wat er speelt en u zich als klant gezien voelt. Door de jarenlange samenwerking is er een prettige werksfeer waarin onze klanten zich direct thuis voelen.
 

 
Rik Opschoor
NVM makelaar en beëdigd taxateur
“Mijn grootste drijfveer is dat onze klanten tevreden zijn over onze zorg en de behaalde resultaten. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen klaar staan”

Carolien Kooiman
Assistent makelaar
“Ik ben al sinds 2002 als assistent makelaar werkzaam bij Opschoor Makelaardij en doe dat nog steeds met veel enthousiasme. Ik voel me betrokken bij onze klanten en ik vind het belangrijk dat zij met een tevreden en goed gevoel terug kunnen kijken op een geslaagde verkoop”

Maaike Middeldorp
Medewerker binnendienst
“Vanaf de oprichting van Opschoor Makelaardij verzorg ik de binnendienst. Ik woon mijn hele leven in Maassluis en ik ben daardoor goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op de woningmarkt. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling en het contact met onze klanten”

Annelies Smit
Medewerker binnendienst
“Sinds 2014 werk ik in de binnendienst bij Opschoor Makelaardij. Ik vind het fijn om voor onze klanten een prettig aanspreekpunt te zijn en ze te helpen en ondersteunen bij al hun vragen en wensen”
 
Werkgebied
Opschoor Makelaardij is voornamelijk actief in Maassluis en Maasland. Door de compactheid van ons werkgebied hebben we een duidelijke focus en zijn wij als geen ander op de hoogte van alle ontwikkelingen in de woningmarkt. We kennen iedere plek en dat is een groot voordeel voor onze klanten.

Vestiging:

Opschoor Makelaar

MAASSLUIS

Zuidvliet 4
3141 AL Maassluis
010-5939090
KvK nummer: 24296658 0000
BTW nummer: 812648274.B.03